fbpx

Zenék, Podcastok, Playlistek

Podcastok

MolnárBé Podcast

Bulik, live-ok, rádiós és promó mixek egy helyen. Idézd vissza a legjobban sikerült estéket és hallgass exkluzív tartalmakat.
Hallgatás Deezeren

Classic Fantastic

A legnagyobb dance klasszikusok, emlékezetes klubzenék minden időből.
Hallgatás Mixcloud-on!

Míting

Heti egy órás audiomeeting rólunk és ami foglalkoztat minket! Gabriel B. és JoerJunior barátommal ez a Míting, ahol random témák kerülnek terítékre, szubjektíven, különböző szemszögből.
Hallgatás Spotify-on

Playlistek

Média 6 Rádió

Az egykori szegedi Média 6 Rádió aranykorának legkedveltebb zenéi. Óhajok Hídja, Éjszakai Zörejek, MédiaHotmix és a Bors legnagyobb klubzenéi.
Hallgatás Spotify-on

MTV Generation

Amikor zene ment a zenetévén, de simán belefért egy Beavis és Butthead epizód is. Simone Angel, Ray Cokes, Paul King, Pip Dann, Rebecca de Ruvo és sok-sok legendás VJ. Vagy megvan a Nirvana Unplugged koncertje? Akkor ez a lista neked való, mert benne van az MTV aranykorának összes kedvence!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 90's Generation

A 90-es évek legjobb partyzenéi! Imádtad a Top TV-t? A német Vivát? Az angol MTV-t? Minden őrületes sulidiszkó és party oszlopos kedvencei!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - Millenium Generation

Épp, hogy túlted az Y2K-t és táncolt a Budapest Parádé, de nem bírtál magaddal, mert ezekre a zenékre TE is és mindenki megőrült az osztályban. Kérted, hallgattad őket a Roxyn vagy a Deejayn és pörgött a discmanben, miközben a kigyó pörgött a Nokiádon!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 00's Generation

Discman helyett mp3 lejátszó. Chat.hu helyett már IWIW és MSN és persze a zenék amire hétvégente buliztál, ha anyu elengedett. A 2000-es évek közepétől az évtized végéig erre buliztál!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 10's Generation

A digitális korszak berobbant. A partykból már live-ok, sztorik pörögnek. Fesztiválok, VIP-belépők és féktelen éjszakák! Tomorrowland, Balaton Sound! Eldobható elektronikus kedvencek és megújuló legendák egy playlistben!
Hallgatás Spotify-on