Zenék, Podcastok, Playlistek

Podcastok

MolnárBé Podcast

Bulik, live-ok, rádiós és promó mixek egy helyen. Idézd vissza a legjobban sikerült estéket és hallgass exkluzív tartalmakat.
Hallgatás Deezeren

Classic Fantastic

A legnagyobb dance klasszikusok, emlékezetes klubzenék minden időből.
Hallgatás Mixcloud-on!

Míting

Heti egy órás audiomeeting rólunk és ami foglalkoztat minket! Gabriel B. és JoerJunior barátommal ez a Míting, ahol random témák kerülnek terítékre, szubjektíven, különböző szemszögből.
Hallgatás Spotify-on

Apaúristen

Mi történik ha összeáll egy rádiós újdonsült apuka és egy tapasztaltabb nagycsaládos apa blogger? Egy olyan podcast születik, amilyen még nem volt ezidáig itthon. Érdekes témák, amik mindenkit érdekelnek, csak senki sem mer beszélni róla. Őszinte, megható pillanatok, különleges vendégek, minden tabuk nélkül, apa szemmel. Ha megakarod tudni milyen az édesapák titkos férfias gondolkodása, mindenképpen tarts velünk. Hidd el a végén csak azt fogod hajtogatni: Apa Úristen!
Hallgatás Spotify-on

Playlistek

Média 6 Rádió

Az egykori szegedi Média 6 Rádió aranykorának legkedveltebb zenéi. Óhajok Hídja, Éjszakai Zörejek, MédiaHotmix és a Bors legnagyobb klubzenéi.
Hallgatás Spotify-on

MTV Generation

Amikor zene ment a zenetévén, de simán belefért egy Beavis és Butthead epizód is. Simone Angel, Ray Cokes, Paul King, Pip Dann, Rebecca de Ruvo és sok-sok legendás VJ. Vagy megvan a Nirvana Unplugged koncertje? Akkor ez a lista neked való, mert benne van az MTV aranykorának összes kedvence!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 90's Generation

A 90-es évek legjobb partyzenéi! Imádtad a Top TV-t? A német Vivát? Az angol MTV-t? Minden őrületes sulidiszkó és party oszlopos kedvencei!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - Millenium Generation

Épp, hogy túlted az Y2K-t és táncolt a Budapest Parádé, de nem bírtál magaddal, mert ezekre a zenékre TE is és mindenki megőrült az osztályban. Kérted, hallgattad őket a Roxyn vagy a Deejayn és pörgött a discmanben, miközben a kigyó pörgött a Nokiádon!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 00's Generation

Discman helyett mp3 lejátszó. Chat.hu helyett már IWIW és MSN és persze a zenék amire hétvégente buliztál, ha anyu elengedett. A 2000-es évek közepétől az évtized végéig erre buliztál!
Hallgatás Spotify-on

Classic Fantastic - 10's Generation

A digitális korszak berobbant. A partykból már live-ok, sztorik pörögnek. Fesztiválok, VIP-belépők és féktelen éjszakák! Tomorrowland, Balaton Sound! Eldobható elektronikus kedvencek és megújuló legendák egy playlistben!
Hallgatás Spotify-on