2016 májusában ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját Szeged egyik elsőszámú hétköznapi bulija. Emlékszem hatalmas buli volt és a Sing Sing valamennyi zugát megtöltöttük zenével. Igaz Én nem tartozom a Tesis csapatába, de annyira kimaxoltuk a bulit, hogy a teraszon Gabriel B. társaságában az elmúlt 10 esztendő legnagyobb kedvenceiből válogattunk.

Ezt a szettet előzte meg egy mixsorozat, amely a Best Of Tesis Buli 10 év névre hallgatott és 2006-tól egészen 2010-ig (az első 5 év) évenként vette át az akkori kedvenceket, amelyek a legtöbbször pörögtek keddenként. Annyira ügyeltem arra, hogy csak a legnagyobb Tesis kedvencek menjenek, hogy a mix igen nagyot ment és időről-időre megtaláltak azzal, hogy tegyem már át “valami értelmesebb felületre”, mint a Mixcloud, hogy végre rászántam magam és átköltözött a gyűjtemény a Spotify-ra!

Ha Te is csapattad keddenként a legendás Tesis bulikon és szívesen emlékeznél az átmulatott hétköznapokra, akkor itt a lehetőség! Keresd a 2006, 2007, 2008, 2009 és 2010-es epizódot a Podcastomon, immáron – az igényekhez és trendekhez igazodva – Spotifyon!

MolnárBé Podcast –  A Best of Tesis Buli mixekkel