Aki követ az Instán, olykor belefuthat néhány próbálkozásomba, ahogy itthon próbálok valamit kihozni a hozzávalókból. 🧑‍🍳Rövidesen megjelenik Szeged Gasztro Könyve, ahol a város legmenőbb helyein túl szentelnek néhány oldalt a hobbi szakácsoknak is. 🍳🔪Az eddig csak négy fal között, Áginak és a közeli barátaimnak prezentált önmegvalósításaim most papírra és ebbe a remek kiadványba kerülnek, amely már Önmagában is megtiszteltetés. 😊Főleg annak tudatában, hogy micsoda szakemberekkel és vendéglátosokkal sikerült egy könybe kerülni.

Megnyugtatok mindenkit, nem indul főzős-vlog, nem osztogatok meg recepteket és nem fogom megfejteni az ételeket, egyébként is folyton parába vagyok, hogy elszúrok valamit. 🥺Hobbiból, kedvtelésből, hangulat szerint készül az, amihez épp kedv van.

A rövidesen megjelenő kötetben egy Szeged inspirálta sertésburgert fogok összedobni, amely a klasszikus verziót értelmezi picit újra szegedi és magyaros hozzávalókkal. 🍔🐽🧅No de semmi spoiler… 😱 Rövidesen bárki kezében tarthatja és ha kedve tartja, bátran próbálja ki… eddig nem volt rá panasz! 😎JÓ ÉTVÁGYAT!